no
en
de

Om Artic Travel Service

 Artic Travel Service tilbyr  charter transport med  minibuss/stor buss.   Vi kjører lag og foreninger, grupper til og i fra nordkapp. Vi kjører Hurtigrutepassasjerer og cruisebåt passasjerer . Vi organiserer også pakketurer.  Vi kan også arangsjere kongekrabbe tur,der dere kan se og holde kongekrabbe. 

Sikkerhet /service og rimmelig pris er noe vi tror vil gi våre kunder en god opplevelse ved  å velge oss som sin transportør opp til Nordkapp. 

Vi stiller med erfarene sjåfører som også er vant til ekstrem vinterkjøring.

Cruisebåt passasjerer er alltid engstelig for å ikke nå båten sin når de skal opp til Nordkapp. Dette vet vi og vi har alltid et sikkerhetsnettverk slik at passasjerene alltid skal være trygg på å nå sitt skip om noe skulle hende. 

Vi setter pris på øya våres å vi setter også pris på gjestene våre, vi ønsker alle vellkommen og vi håper at dere sitter igjen med en god opplevelse etter å ha valgt oss som din transortør.

Bengt Hansen-Seljebu
Daglig Leder - Artic Travel Service også Daglig Leder - Nordkapp Taxi Da

 

 

 

 

northcapetour.northcape. Honningsvåg. Northcape tours. Bus to northcape.shuttle bus.hurtigruten. Exursion to the northcape.northcape tours.public bus to the north cape.northcapetour.com. north cap tour